28 sep 2009

Concert time

Marco Borsato geeft dus twee concerten om SIR door te kunnen laten gaan. Bij deze concerten word hij bijgestaan door een aantal andere artiesten. Alhoewel ik de poespas eromheen twijfelachtig vind, vind ik het concert zelf wel erg leuk.

20 Oktober gaan we er dan ook heen. Gelredome, en het leuke is: Rob gaat ook mee. Ben benieuwd of hij het leuk vindt!

Dan zijn er verder concerten van Anouk in November. Anouk is al een hele tijd een favoriet van me. Deze keer kon ik via Judith nog twee kaarten regelen! Samen met Ellen ga ik dan op 12 November richting Rotterdam, eindelijk een concert van Anouk!

Weer leuke dingen in het verschiet.

21 sep 2009

Buffelen

Gisteren voor de tweede keer hardgelopen. Was deze keer best zwaar. ‘s Ochtends, zonder eten. Was niet de meest gelukkige keuze, maar…we hebben het weer gedaan! Woensdag proberen we de volgende sessie te gaan doen. Nu alleen wel last van mijn kuiten:-(

16 sep 2009

Hardlopen

wauw, vanavond echt begonnen met hardlopen! De eerste keer is eigenlijk niet al te zwaar. Zondag komt de tweede. Ben benieuwd hoe het allemaal gaat.

15 sep 2009

Hotel Klein Enge Bos

Langzaam maar zeker rollen we richting November. In November gaat Musesi, het koor van Gerdien, een aantal malen een uitvoering geven van een eigen gemaakt stuk: “Hotel Klein Enge Bos”.

 

Voor wie het nog niet weet: Cynapps, mijn bedrijf, is hoofdsponsor!

Flyer Hotel Klein Enge Bos

11 sep 2009

Oudoom

Mijn nicht, Anke, is bevallen van een gezonde zoon!

Hij heet Lukas( wellicht ook met een c??). Ik heb er even over moeten nadenken, en hulp van derden in moeten roepen, maar, met dank aan Margriet en Almar, ik ben OUDOOM!!!!!!!!!!!!

Anke en Frank; VAN HARTE!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik probeer morgen langs te komen.

ps:ook voor m’n broer en schoonzus, trouwe lezers van m’n blog, GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P1070242

Het gaat beginnen

Morgen gaat het beginnen. De competitie van, 3e klasse, van Albatross D2.

De eerste wedstrijd is tegen WSV. Ben zo benieuwd hoe ze het gaan doen…..

Voor nieuwsgierigen:

http://www.uvvalbatross.info

9 sep 2009

Grote club actie

Ja hoor, het voetbal seizoen is net begonnen en het is alweer Grote Club Actie tijd:-(

Natuurlijk is het heel zinnig om als club mee te doen, maar dat geleur langs de deuren! Vreselijk.

Dit jaar probeer ik Rob te helpen door de mogelijkheid te bieden via het internet loten te verkopen.

Wil je meedoen dan kan je via het online form invullen hoeveel loten a 3 euro, je wil afnemen.

Hartelijk dank! ( Ook namens Rob )

6 sep 2009

Mirusia Louwerse

Ik hou niet van Andre Rieu maar sommige klassieke stukken vind ik wel mooi. Zo heb ik het “Ave Maria” altijd erg mooi gevonden.

Nu was er bij Andre Rieu een sopraan, Mirusia Louwerse, die het “Ave Maria” zong.

 

Prachtig!

Overleefd!

YES! Het is gelukt en we hebben het overleefd. Een feestje voor Rob zijn klas. We hebben geBBQ’ed, gedanst en we hebben film gekeken.

Alles was een groot succes, maar tjonge, tjonge, wat kun je druk zijn met 30+ kinderen te voeden. Kilo’s hamburgers, worstjes, patat, speklapjes en ijs waren in no time weg. Wat een hormonen ook, de jongens en meisjes zitten continue aan elkaar, duwen trekken sjorren en maar aandacht vragen.

Wat ook grappig is: hoe druk ze ook zijn, zet een film op, Norbit van Eddy Murphey, en iedereen is stil. 30+ kinderen die helemaal ademloos naar het grote scherm staren. Geweldig.

Hieronder een impressie:

1 sep 2009

Loadbalancing over 2 WLAN Nics

Ik heb twee USB nics. Allebei van het n type. Nu ben ik al een poosje bezig om beide nics in mijn Win XP pc te stoppen en met als doel de down / upload snelheid te verhogen.

Het is me echter nog niet gelukt een software matige mogelijkheid hiervoor te vinden. Bonding, zoals het in technische termen heet, van twee nics schijnt wel te kunnen op Linux maar voor windows is het blijkbaar een probleem.

Vandaag kwam ik echter wel het volgende tegen: een registry hack die het mogelijk maakt Loadbalancing te realiseren over de twee nics. Het is geen echte bonding maar het komt in de buurt.

Sinds vanochtend heb ik het draaien. Gevoelsmatig word het een en ander een stuk sneller. Ik heb echter nog geen mogelijkheid gevonden het te objectiveren. Vooralsnog laten we het lekker zo:-)