27 feb 2010

BBQ Hengelo

Het jaarlijks etentje met de familie van Gerdien gaat vanavond plaatsvinden. Deze keer gaat het gebeuren in Hengelo.

BBQ

Lijflied:-)

23 feb 2010

Joseph

Het is alweer een hele tijd geleden dat Gerdien en ik naar een musical zijn geweest. Afgelopen weekend was het echter weer raak… Met het hele gezin zijn we naar Joseph in het Beatrix theater in Utrecht geweest.

De jongens en wij vonden het prachtig.

14 feb 2010

Doel

De laatste paar dagen ben ik geobsedeerd door mensen met een drive, een te bereiken doel. Meestal zitten deze mensen in de sport omdat het daar zo zichtbaar is. Natuurlijk vind je dit soort mensen ook in andere segmenten van de samenleving en ik heb er zwaar respect voor.

Louis van Gaal; na een moeilijke start in München lijkt hij het nu voor elkaar te krijgen. Het team draait en wat beter is: het wint. Ongelofelijk knap dat je 20-30 man op een lijn krijgt en het gestelde doel, kampioen worden, kan bereiken.

Klaas Jan Huntelaar; maanden een reserve rol bij Milan. Daar voor maanden lang op het tweede plan bij Madrid. Dit weekend krijgt hij een kans omdat Boriello geblesseerd is. En er lijkt geen sprake van druk, ijskoud scoort hij twee keer waardoor zijn kansen voor een basisplek flink toenemen.

Sven Kramer; superman op het ijs. Onvoorstelbaar dat hij, ondanks de immense druk die op zijn schouders rust, het toch voor elkaar krijgt OK te worden op de 5000 meter.

Ruud van Nistelrooij; alles al meegemaakt, topscoorder van drie Europese competities. Nu opnieuw aan het vechten om terug te komen van een blessure die hem 1 1/2 jaar van de velden heeft gehouden. Zijn doel: het EK in ZA. En ik heb er vertrouwen in, het gaat hem lukken!