30 apr 2010

Vakantie kriebels

Het is bijna mei 2010 en de vakantiekriebels nemen grote vormen aan. Ik wil weg, relaxen, avonturen, dingen zien. Die behoefte wordt gelukkig vlgde week bevredigd. Malia gaat het dan worden, om vervolgens in juli vervangen te worden door Frankrijk.
Toch wil ik meer:-) Zit stiekum te kijken naar mogelijkheden nog een weekendje in Zwitserland te verblijven. Weet niet of dat gaat lukken maar het zou heerlijk zijn !
Daarnaast willen we dit seizoen weer veel varen en vissen. Zomer 2010; we zijn er klaar voor!

26 apr 2010

Komt een vrouw……

Het is inmiddels al weer een hele tijd geleden dat ik het boek heb gelezen en ik was eigenlijk vergeten hoe het me aangreep. Vanavond heb ik echter de film gezien, en het resultaat was hetzelfde. Wat een prachtige film, wat een liefde en wat een verdriet.

Heb weer voor jaren tranen verspilt en heb genoten.

25 apr 2010

Albatross

Alledrie de jongens vermaken zich iedere week bij Albatross, de plaatselijke voetbalvereniging:

Rob

P1260533

 

P1260531

Jeroen

 

P1260502

Mark

 

P1260493

20 apr 2010

Yes

Eindelijk! Eindelijk konden we weer vissen en was de vangst ook goed. Twee stekken hebben we gehad: de eerste bij het zwarte water en de tweede bij de Ijssel. Met name die tweede leverde mooie resultaten op. Jaap ving 1 voorn op de vlieghengel en de rest vingen we op de gewone winklepicker.

Frappant was de snoek die tot drie keer toe een gevangen vis van de haak af snoepte. Een prachtige dag dus en weer mooie verhalen voor de jongens.

 

 

foto

foto foto

foto

foto

11 apr 2010

Lukas

Gisteren zijn we bij mijn broer geweest. Zijn kleinzoon, Lukas, was er ook:

10 apr 2010

Tweede visavontuur van het jaar

Gisteren zijn de jongens en ik weer wezen vissen. Deze keer aan het kanaal bij Apeldoorn. We hebben daar al wel vaker gezeten, en…niks gevangen. Ook gisteren was het slecht. Niet een keer beet gehad.

Wel was het lekker weer en was het heerlijk even aan het water te zijn geweest.

click to zoom

Oudoom

Gisteren ben ik voor de tweede keer in mijn leven oudoom geworden. Ze liet even op zich wachten maar besloot gisteren dan toch te komen. Kirstin en JP: Gefeliciteerd!

Leah op de eerste dag van haar bestaan.

4 apr 2010

Pasen

1ste paasdag, we gaan naar gerdien haar ouders. Wellicht kunnen we nog even vissen? Weer is wel slecht:-(

3 apr 2010