30 jun 2010

Dag drie

Pfff, dag drie van een drukke week. Bij de ABN is het implementatie week van een nieuw service concept voor MKB. Dit is een landelijk project en kost veel tijd en inspanning. Grappige is dat de tooling gebaseerd is op Siebel CRM 8.0 en dat ik nu fungeer als escalatie helpdesk!! DEUHHHHHHH.

Concreet zit ik de hele dag achter de telefoon en stuur, wijzig, leg uit en de-escaleer. Volgende week maar eens in de regio’s kijken hoe het er op de werkvloer aan toegaat.

Tweede issue deze week is dat Rob op kamp is met groep 8. Lekker rustig zou je zeggen ware het niet dat Gerdien actief ondersteuning biedt. Vannacht was haar tweede nacht en ze zal zo wel helemaal afgedraaid thuis komen. Dit is dan wel zo’n beetje het laatste wapenfeit van dit schooljaar. Eind van de week hebben ze vakantie.

Verder krijgt m’n broer vandaag z’n tweede chemo voor de behandeling tegen non hodgkin. Tot nu toe gaat het eigenlijk heel goed. Hij lijkt positief en opgewekt en komt heel strijdlustig over. Heel veel respect van onze kant!

Dan is het deze week ook twee jaar geleden dat mijn vader overleed. Jemig wat gaat de tijd snel.

En natuurlijk de kleine dingetjes. Broederruzies, dode cavia, spannende wk wedstrijden, Anouk op zondag in Westerpark, etc etc.

En dat allemaal terwijl de zomer lijkt doorgebroken in het Hollandse land. Prachtige temperaturen en heerlijke zonovergoten dagen.

We leven het leven ten volle en proberen te genieten van elke minuut.

Geen opmerkingen: