26 jul 2010

wachten....

Tja en dan zit je op een familiekamer in sfeervol oud hotelletje in een dorpje op het platte land in Frankrijk. Er zijn ergere dingen in de wereld!
We hebben het plaatselijke kasteeltje bezocht wat erg mooi was, wandelingetje door het plaatsje... wat moet je anders..... broodje op het bloemrijke pleintje en een drankje op het plaatselijke terras. We hangen nu wat in de hotelkamer (waar mark voor de 4e keer z'n hoofd aan de tv stoot en de jongens de bedden verbouwd hebben tot hutten en enorm lopen te donderjagen (=vervelen). Straks even naar het riviertje lopen wat hier door schijnt te stromen....
We hebben wat druk uitgeoefend bij de verzekering en de garage..... tja nog geen tijd gehad om naar de auto te kijken.... ip 2 werkdagen tijd om auto te repareren, lukt dat niet dan hebben we recht op vervangend vervoer. Vandaag 1e werkdag en nog niets gedaanl... morgen 2e werkdag...hopelijk vandaag duidelijk dat het morgen niet gerepareerd kan worden (garage geen tijd... toch? met maar 2 werknemers) dus hopelijk vervangend vervoer en naar de camping.... morgen of woensdag......

(Volgens mij weten ze uit ervaring ze bij een verzekering dat wanneer vrouwlief belt .....het echt  menes wordt en het gedult op raakt...)

Wordt vervolgd..... nu hoog tijd voor het riviertje voordat de hele kamer verbouwd wordt.....

1 opmerking:

Anoniem zei

nou, een boel gezeur en gezanik levert dit op het minst weer op:-( Heeft Gerdien achteruit haar keel gesproken begrijp ik? dan komt het heel snel goed:-)
sterkte ondertussen en ik begrijp dat julli er het beste van maken tot nu toe. Knap werk
groetjes J&G