23 aug 2009

Kinderfeest

Rob is 24 oktober jarig. Dat duurt gelukkig nog een tijdje. Wat echter wel vervelend is is dat het in Oktober niet altijd mooi weer is. Dat beperkt de activiteiten die je kan ondernemen met z’n verjaardagsfeest. De laatste paar jaar houden we zijn verjaardag dan ook op andere momenten van het jaar. Zo hebben we twee jaar geleden al eens een slaapfeestje gehouden.

Dit jaar word voor Rob echter een speciaal jaar; zijn laatste jaar op de basisschool. Daarna word alles anders; de middelbare school, langer fietsen, huiswerk, verantwoordelijkheden, puberen etc. etc.

Aan het einde van zo’n jaar worden er vaak veel feesten georganiseerd, de kinderen nemen weer een stap in de toekomst en nemen afscheid van kinderen die naar andere scholen vertrekken.

Rob en Gerdien bedachten dat het leuk zou zijn ook aan het begin van het jaar een dergelijk feest te houden en dat te combineren met zijn verjaardag.

5 September is het dan zover; 33 kinderen komen hier thuis BBQ’en! Inderdaad, 33 en dan natuurlijk onze eigen zonen nog. Dat gaat wat worden. ( PS: als je je geroepen voelt om te helpen dan kan dat natuurlijk en dan zal dat erg gewaardeerd worden! ).

Gisteren hebben we de uitnodiging gemaakt en rondgebracht.

Uitnodiging

1 opmerking:

Anoniem zei

jammer we moeten werken. (ellen,judith,marco,herman) zouden anders graaaaag helpen mafkees.
33 kids!!! levensmoe zeker.
wat is dit voor een compensatie gedrag?