21 nov 2010

Rafael van der Vaart

Ik ben al jaren een fan van Rafael van der Vaart. Het gemak, de kunde, de effectiviteit en de sublieme balbehandeling die hij met regelmaat laat zien zijn oogstrelend voor iedere voetballiefhebber.

Daarbij lijkt het alsof hij altijd ondergewaardeerd wordt. In Ajax werd hij op een tweede plan achter Wesley Sneijder gezet. Bij HSV groeide hij wel uit tot een held, maar HSV is niet de absolute top. Real Madrid is dat wel, maar daar kreeg hij duidelijk niet de waardering die hij verdient. Wat hem siert is de mentaliteit om dan toch terug te knokken. En nu, bij tottenham, speelt hij wederom de sterren van de hemel. Wat een karakter, nooit zeuren, altijd verantwoordelijkheid nemen en altijd, altijd de wil en kunde om te winnen.

Het is tijd voor een absolute topclub waar hij de spil gaat worden. Dus: Barca, ManU, Inter, AC en wederom Real; geef Rafael de credits die hij verdient.

Rafael is in mijn ogen veel beter dan Wesley. In het Nederlands elftal zou hij in mijn ogen ook absoluut altijd een basisplaats moeten krijgen op een voor hem favoriete plek. Wesly zou pas na hem moeten komen.

Hieronder een samenvating van Arsenal – Tottenham. Een schier verloren wedstrijd voor Tottenham totdat de ploeg aan de hand van Rafael de situatie keert:


FT
GeĆ¼pload door TotalFootball2010. - Exotische en entertaining video's over reizen.

Geen opmerkingen: