15 mei 2007

e-office: uitnodiging open dag - 9 juni

Op zaterdag 9 juni organiseert e-office een open dag voor alle (oud)medewerkers en hun gezin. Ben je benieuwd naar ons nieuwe kantoor en vind je het leuk om weer eens gezellig bij te praten met (oud) collega's en hun partners, meld je dan snel aan!
Tussen 10.00 en 14.00 uur ben je van harte welkom. Onder genot van een hapje en een drankje kun je dan alle werkplekken en loungebanken bekijken en uitproberen. Voor de kids zorgen we voor een spannend programma, zodat zij op hun eigen manier het e-office-kantoor kunnen verkennen.
aanmelden Wil je op 9 juni aanwezig zijn en je partner en eventuele kinderen laten zien hoe dat grote rode pand langs de A27 er nu vanbinnen uitziet? Laat dan vóór maandag 4 juni weten met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. De inloop is vrij, we vinden het alleen wel prettig om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Je kunt je aanmelden bij Pauline Huijzer, via e-mailadres: mailto:pauline.huijzer@e-office.comof Mathilda Poirot, via e-mailadres: mailto:mathilda.poirot@e-office.com
Tot zaterdag 9 juni!