20 mei 2007

Hemelvaart

Het is weer hemelvaart geweest. Dit jaar met maar liefst 2 vrije dagen en nog wel voor het weekend. Dus dat was weer een lekker lang weekend!


De eerste dag natuurlijk weer naar de Krim om wederom de boot te proberen. Jeroen, onze middelste zoon, is er inmiddels erg handig mee geworden. met zijn 6 jaren is ie toch al in staat de boot te starten en te besturen. Helemaal te gek.


Dag nummer twee werd besteed aan het huishouden. We lopen namelijk regelmatig achterstand op door het drukke gezinsleven en de twee banen die we invullen. Maar goed, de was, toilet, kamer, ramen, tuin zijn weer even gedaan. Waarborgt weer een weekend waarin we dit niet hoeven te doen.


Dag nummer drie, zaterdag 19 mi 2007. Een dag vol voetbal De E4 van Albatross heeft een toernooi in Twello bij Activia. Er wordt gespeeld in 4 pouls en er zijn geen kruisfinales. De E4 heeft vleugels en wint alle wedstrijden! Het resultaat is een beker met de eerste prijs. Wauw, wat een geweldige afsluiting van het seizoen.




's middags moet er echter nog een keer gepresteerd worden. Aad Groen van de F3 heeft een toernooi in Diepenheim maar kan z'n team niet volkrijgen. Dus samen met Robin en Danian gaan Rob en ik op weg om de F3 uit de brand te helpen. Ook daar moeten de jongens weer vol aan de bak. Danian heeft vleugels en scoort aan de lopende band. Robin mag eindelijk als keeper fungeren en doet dat vol overgve. Rob is als altijd weer een betrouwbare verdediger en scoort deze keer zelfs een goal!

Het resultaat liegt er niet om. 14 Teams deden er mee, de F3 eindigt als 5e. Een hele prestatie en van de 5 wedstrijden er maar 1 verloren ( beetje pech ).


's Avonds is iedereen moe en Rob heeft pijnlijke spieren. Als afsluiting dan maar een BBQ'tje, een vuurpot en daarna onze geliefde Paul de Leeuw kijken.


Nog een dag te gaan en dan wacht het normale leven weer.