6 sep 2008

Voetbal

Nou, we zijn nu echt helemaal weer op stoom na de vakantie. Ik heb zelfs momenten waarop ik na moet denken hoe dat ook alweer was: vakantie....

Deze week kwamen ook de gebruikelijke files naar Amsterdam weer op stoom. Lange reistijden en een vervuilde horizon was het gevolg.

Maar, en daar gaat het nu over, ook het voetballen van de jongens is weer begonnen. Dit seizoen niet 1, niet 2 maar 3 jongens die het spelletje met de bal spelen. Voor Gerdien en mij wil dat zeggen dat we; maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag op het voetbalveld te vinden zullen zijn.  Zo goed als mogelijk gaan we onze aandacht verdelen over de drie boeven en dan zien we wel wat er van komt.

Rob, de oudste speelt dit seizoen in de D2 van Albatross, Jeroen speelt in de F3 en Mark begint zijn carriere net en speelt in de F5 of F6.

Vandaag, zaterdag, is Rob de eerste en enige die moet spelen. Een vriendschappelijke wedstrijd thuis. Ik ben erg benieuwd hoe dat zal gaan; 11 man en een volledig veld. Dat zl wel even wennen zijn:-)

Geen opmerkingen: