29 sep 2007

Herfstvakantie

Nog een maandje en dan hebben de jongens al weer herfstvakantie.

Gerdien had het idee om nog even een paar dagen weg te gaan. Omdat camperen niet een hele handige keus is in dat jaargetijde, waren we dus op zoek naar een huisje. Tja, en waar wil je dan heen?
Nou..., we gaan naar zwitserland! Lekker een paar dagen in Wallis wandelen. Wallis in de herfst kan heel mooi zijn is mij beloofd door Kees en Francien, en dat is dan ook precies waar we heen gaan.

Voor de 4 of 5 keer in "independent" en deze keer hebben we ook de "invincible" erbij gehuurd.
Dit laatste omdat ook Gerdien haar ouders meegaan. Dat is nogal uniek. We hebben wel vaker aangeboden dat ze meegmogen op vakantie of weekendjes, maar dat is er nooit van gekomen. Deze keer was het echter zo geregeld.

Een leuke bijkomstigheid is wellicht dat we gaan rijden met de nieuwe auto! Deze staat namelijk gepland in week 43, dezelfde week als de herfstvakantie. Dus als alles meevalt kan hij gelijk ingereden worden.

Ik heb er zin in!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

dat ziet er fantastisch uit zeg, heerlijk in de herfst naar Zwitserland. via een kennis hebben wij ook begrepen dat Zwitserland erg mooi moet zijn in de de herfst. we zijn al weer benieuwd naar foto's en verhalen. en dat met de nieuwe auto Wauw!!!
groetjes, wezep

Anoniem zei

Gezellig dat jullie weer onze kant opkomen. Inderdaad prachtig hier nu. Allemaal ansichtskaarten om je heen. Hopen op blauwe luchten als jullie er zijn! tot dan. Francien