3 sep 2007

Het lieve leven..

is weer begonnen. De jongens zijn weer voor het eerst naar school. Vanochtend weer brood smeren, iedereen achter de vodden aanzitten om zich aan te kleden en haasten. Ach ja its all in a days work:-)
 
Vorige week hebben we de huisarts gebeld voor de uitslag van het bloed en ontlasting onderzoek van Mark.
Hij had net geen bloedarmoede, maar het zat op het randje. In de ontlasting zat een schimmel maar die hoefde niet behandelt te worden.
Al met al een goede uitslag. In de vakantie deed hij het ook beter, was minder moe en floreerde dus goed. We zien het allemaal nog meer even aan en zorgen voor voldoende rust. Kijken wat dat doet.
 
Ook het squashen met Bert, de buurman, is weer begonnen. Gisteren heb ik zelfs mogen winnen! Een hele prestatie na een paar maanden stil gelegen te hebben.
We hebben het er even over gehad om naast het squashen ook fietsen op te pakken als een manier om in beweging te blijven. Het lijkt me leuk om hier op de veluwe geregeld door de bossen heen te jakkeren.
 
Vorige week is mijn vader weer thuisgekomen uit het ziekenhuis. Het laatste jaar heeft hij frequent last van longontstekingen en die moeten dan in het ziekenhuis behandelt worden met antibiotica en prednison. Ook deze keer heeft hij het allemaal weer doorstaan en hij is weer thuis. We hopen dat het voorlopig allemaal weer even rustig is en blijft, maar ja 86 jaren oud is niet een leeftijd waarvan je kunt verwachten dat het allemaal nog jaren goed zal gaan. We zullen zien.
 
 

Geen opmerkingen: